Alldermo Pişik Önleyici Krem 75 gr
Alldermo Pişik Önleyici Krem 75 gr

Alldermo Pişik Önleyici Krem 75 gr (!ALL0000304)

0,00
Marka : ALLDERMO
İndirim Oranı : %27 İndirim
Fiyat : 55,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 40,80 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 8681317200059

Ürünün Faydaları:

Alldermo Pişik Bebek Bakım Kremi;Çinko oksit,lanolin,ve provitamin B5(Dexpanthenol)içeriği sayesinde bebeğinizin cildine yoğun bir bakım sağlanmasına yardımcı olur. Cildin korunma kapasitesini desteklemesi için tasarlanmıştır.Bebek bezlerinin ve idrarlarının neden olduğu kızarıklık ve pişiği önlemeye yardımcıolur. Aynı zamanda sivilceye eğilimli ,yanık ve güneşsonrası bakımında da kullanılabilir.
Kullanım Şekli:

Her bez değişiminden sonra bebeğinizin poposuna ince bir tabaka halinde sürünüz.sonra yüzeye bir tabaka halinde sürmeniz önerilmektedir.u200bu200b
Ürün İçeriği :

Tatlı badem yağı;Yumuşatıcı bir cilt kondisyoneridir,Aynı zamanda iyi bir antioksidandır.Cera Alba;Film oluşturan etkili bir bariyer, hoş koku verir,deriyi yumuşatıp yatıştırır.

Lanolin; Deriyi yumuşatan ve acıyı yatıştıran (emoliyan) üstün bir etkiye sahiptir.

D-Panthenol(Provitamin B5);Derin nüfus eden bir nemlendirici olup , Eptilizasyonu uyarır, yara iyileştirici,anti-inflamatiuar etkiyi destekler.

Talc(Pudra); Kötü deriyi arındırarak cildi korur.

Çinko oxit;Antiseptik,tahriş giderici ,cilt yatıştırıcıdır.UV ışınlarını absorbe ederek blokaj sağlar.Cildi korur.

Benzer Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR